Een teamfoto met of zonder teamsponsor? Doe maar zonder… maar de ene met sponsor is HIER te vinden, bedankt Arno!!. In december speelt HS3 twee wedstrijden in wisselende samenstelling. Tim is herstellende van een voetblessure en Chiem heeft last van het groot zijn of zijn enkel, 1 van deze twee. Rian heeft last van zijn hamstring, maar zelf geeft hij aan dat het ouderdom is.

Verder zijn alle cijfertjes verzameld van de eerste helft van de competitie, zie hiervoor onder dit verslag.

10 december uit Den Haag The Jumpers HS4
Hier dachten we de sleutel tot succes te hebben gevonden. Cor komt tot zijn all time high met 16 punten en 3 x 3. Verdedigend als van ouds… een onterechte opzettelijke en een onterechte voor schelden tegen de scheidsrechter, die andere 3, tja fouten op z’n Cor zullen we maar zeggen. Verder schoot Cor dus een keer goed en dat zie je dan direct terug. Ook Xander schiet beter dan in het begin van de competitie, 2 x 3 en totaal 15 punten. Jammer dat onze enige lange man Rick nog geen goede score kan maken. In het tweede kwart komen we tot 3 punten op 27-24. Vervolgens volgen er bij elke tegenaanval vrije worpen, 32 keer in totaal… Voor de rest niets dan lof voor de scheidsrechters, maar het lag er wel duimen dik bovenop. We scoren eindelijk beter maar jammer genoeg scoort de tegenstander er nog meer. Eindstand 87-55.

17 december thuis Squirrels HS3
Tegen 5 heren uit Berkel Rodenrijs, dat zou dus een pluspunt moeten zijn, toch? Helaas zijn de wat oudere heren slimmer en is er ene meneer Lamens die 31 punten scoort, je zou denken dat na 8 punten in het eerste kwart je wel weet waarom je zo’n speler boven op de huid moet zitten. We laten Squirrels makkelijke scores maken en uitboxen? wat is dat? Maar weer een scorende Xander die tot 21 punten komt, helaas geeft de volle bank geen reden tot juichen en komt alleen Jeffrey tot 8 punten. Rick maakt een echte centerbeweging die wel een score tot gevolg heeft. Ook deze wedstrijd wordt verloren met 71-49.

Komende helft 1 stapje lager, met een directe lijn naar de TU in Delft. Punch 9 en 10 en oude bekende Gonini. Voeg daarbij Leiden 7 en we hebben weer tegenstanders waar we ons op stuk kunnen bijten.

Gelukkig hebben we de foto’s nog! HIER die van 17 december met de teamfoto’s.