Jaja het was weer zover; na een week vakantie weer aan de bak en op naar Rosmalen. Dit keer een wedstrijd tegen Black Eagles. We hadden dit keer versterking van Marieke uit u16-1, omdat Anouk ziek was.

Nou daar waren we dan hoor, lekker op tijd zodat we nog even onze benen konden strekken na toch best een lange reis van dik anderhalf uur naar Rosmalen. Dus op naar de kleedkamers, dat ook weer een half uur duurt met al die gangen (degene die de Hazelaar kent snapt me), en snel aankleden. Aangekleed en wel waren we klaar voor de wedstrijd, nog even een statistiek praatje van de coaches en we gaan ervoor.
we begonnen de eerste periode erg sterk. Er kwamen mooie aanvallen uit en we deden zo’n beetje alles waarvoor we getraind hadden. En dit keer zag het er nog eens mooi uit ook!  Na een paar minuten hadden we al een redelijke voorsprong gemaakt. De verdediging voorin stond ook erg goed en daar haalde we gelijk onze voordeel uit wanneer Evelien 3x achter elkaar een steal pakt en scoort. Als ik heel eerlijk ben dacht ik dat we de wedstrijd al in onze handen hadden, en dat we gewoon moesten volhouden.
Maarja, dan komt het ergste. Het begon allemaal zo goed, maar je merkte dat we steeds meer inzakte en makkelijker werden. Black Eagles maakte daar sterk gebruik van en brak telkens door onze verdediging heen. We lieten voor ons langs snijden en lieten ze te makkelijk de rebound pakken.
Onze aanval ging daardoor ook een stuk onrustiger. Als we uiteindelijk een rebound of steal hadden, gingen we onnodige of te snelle passen geven en zo raakte we de bal weer kwijt. We wilden te graag scoren.
Na een paar rare beslissingen van de scheids kwam Black Eagles steeds meer tot scoren en wij steeds meer in een foutenlast.
Nog maar een paar minuten te gaan en we doen er ‘alles’ aan om er toch nog voor te gaan. Maar het kwam er niet uit en bij Black Eagles wel.
We hebben dus uiteindelijk de wedstrijd verloren met 5 punten.

We hebben hiervoor tegen Zoebas en Red Stars gespeeld en hebben we beide net aan gewonnen, terwijl we die gewoon dik hadden kunnen winnen. We hebben een beetje een tik dat we de eerste helft goed spelen en dan na de rust beetje inkakken en dan slechter gaan spelen. We hadden deze wedstrijd dus ook wel (denk ik) kunnen winnen. Maar ja we zijn ook pas samen als team en dus kan het allemaal alleen maar nog beter(der) worden. We zijn een sterk team dus aankomende zaterdag mag Forwodians hun borst natmaken, want we gaan gewoon weer keihard winnen!!