1e periode:
De eerste periode begonnen we met: Eef, Fleur, Dion, Rian en Deb. We begonnen heel goed en hadden snelle fast breaks en al gauw hadden we een voorsprong na 7 min. van 17-2. Red Stars kwam pas later weer tot score. In de verdediging stonden we goed! En de aanvallen bleven lekker lopen. Gabrielle en Ingrid vonden dat we het goed deden. Eind 1e periode was 21-8 in ons voordeel.

2e periode:
De eerste minuten in de 2de periode komen de Red Stars wat terug, de eerste minuten zijn duidelijk voor hun. We moesten beter opletten op de bal eroverheen. Deze periode eindigt wel na hard werken van ons in een 45-26 ruststand.

3e periode:
We begonnen met ?? We kakten een beetje in net als in de 2e periode. Red Stars ging man to man verdedigen en we speelden de flex. Deze aanval liep niet zo lekker en dus scoorden we niet veel. We verdedigden niet zo goed dus kon Red Stars blijven scoren. Ze kwamen terug tot wel 7 punten en wij scoorden nog steeds niet! Toen was er een keerpuntje, we gingen scoren woehoe J en toen ging het meteen lekkerder; goeie centermoves, lekker de reboundjes pakken en goeie schoten nemen. Eindstand 3e periode: 54 – 40 (voor ons)!

4e periode:
Nja, van deze periode weet ik de namen ook niet dus de 5 meisjes begonnen goed het vierde kwart. Lekker veel druk op de bal, stealtjes pakken, hupsakee open lay-up. Maar we moesten wel goed blijven doordraaien want er stond steeds een rood sterretje vrij aan de overkant. We moesten ook beter op onze voeten verdedigen want ze kwamen er steeds langs en hadden dan weer een score. Het ging nog steeds wel lekker en na een paar minuten konden ze er natuurlijk niet meer langs. We waren lekker aan het beesten en de wedstrijd eindigde met een mooi schot van dietje,