Coach Rick was met Heren 1 op weg naar Urk, maar Anton viel voor de 2e achtereenvolgende keer in. Voor de rest was het team compleet.
Ondanks de vrieskou die tot de tribune was doorgedrongen, had STOL-Grasshoppers geen koude start. Na 4 minuten een 10-7 voorsprong, maar ook al 4 teamfouten doordat nogal gedecideerd werd gefloten. De foutenlast nam toe de organisatie was even zoek en Crackerjacks profiteerde daarvan. Stand na een lange periode 27-19.

In de 2e periode liep de thuisploeg uit naar 16 punten. Na zijn 4e fout moest Lucas gewisseld worden maar voordat daar gelegenheid voor was liep hij tegen een knie van tegenstander aan wat bestraft werd met een aanvallende fout. Geblesseerd na anderhalve kwart einde wedstrijd voor hem. Ook Jelle kwam naar de kant met een verdraaide knie. Bauke liep tegen zijn 4 fout aan. Gideon voelde zich niet lekker en zat daarmee ook niet lekker in de wedstrijd. Ondanks al deze malheur rechtte het team de rug en zette onder leiding van de ongrijpbare Pieter een eindsprintje in en wist deze kwart zelfs nog te winnen met 20-22. Ruststand 47-41.

Na de rust ging het gelijk op. Na een score van Mark en Ruben was de achterstand nog maar 1 punt (51-50). Maar de thuisploeg wist telkens weer een gaatje te slaan van rond de 5 punten. Twee scores van Gideon op rij en opnieuw Mark en weer de aansluiting bij 58-57. Crackerjacks weer een paar punten op rij, 68-63 bij het ingaan van de 8ste minuut. Het verschil blijft zo ongeveer hetzelfde tot 71-65 na 3 kwarten omdat een paar vrije worpen niet vallen.

In de eerste twee minuten kruipt JU14 dichterbij (71-68), alles is nog mogelijk. Het team wordt weer aangevuld met Bauke die op scherp stond met 4 fouten. Pieter krijgt een U-fout omdat hij op de bal slaat (?). Lijkt een beetje zwaar aangezet, nog meer foutenlast. De rest van het team met de kleine mannen Arwin en Niels, vecht als leeuwen, maar de krachten nemen af met de uitgedunde selectie. Het verschil loopt op naar 80-70 in de 5e minuut. Nog altijd klampt het Katwijkse team aan en laat de achterstand nauwelijks verder toenemen. Eindstand 91-79.

De omstandigheden in acht genomen, bleef er toch een knokkend team staan dat niet wilde opgeven. Ondanks het verlies geeft dat vertrouwen voor het vervolg van de competitie.