Wij vertrokken om 16.00 uur op weg naar Rijswijk. Deze keer met de coaches Peter en Anton. Thomas en Maurice hadden zelf een wedstrijd en Thomas had geregeld dat zijn vader Anton ons ging coachen.

We waren er om half 5 en gingen wachten tot de wedstrijd voor ons was afgelopen.
Toen de wedstrijd was afgelopen gingen we serieus inlopen om goed de wedstrijd in te gaan.

1e periode
We begonnen de eerste periode met Sem, Reinoud, Dennis, Julian en Bjorn.
Het begon goed want Reinoud scoorde gelijk.
De verdediging stond goed. We scoorden meer dan Loco en we eindigden het eerste kwart met 5-15 voor Grasshoppers.

2e periode
Voor we begonnen kregen we nog een tip van Peter en Anton.
We moesten harder gaan spelen. En dat deden we ook. Het ging goed en we wonnen dit kwart ook en gingen de rust in met 16-25 voor Grasshoppers.

In de rust hadden de coaches niet veel te zeggen dus gingen we al snel weer serieus inlopen.

3e periode
Het ging nog steeds goed en we wonnen dit kwart met meer dan 15 punten. Wel werden er wat stomme en niet nodige fouten gemaakt. Maar dit werd goed gemaakt met de punten. Het derde kwart eindigden we met 26-50.

4e periode
De laatste periode speelden we de wedstrijd goed uit en maakten nog wat puntjes.
Alleen moest Bjorn er de laatste minuut uit omdat hij 5 fouten had. We wonnen de wedstrijd met 40-69.