Zaterdag de 21e moesten we spelen om 8uur tegen de Jugglers uit Enschede. We wisten dat deze tegenstanders niet de sterkste waren maar onderschatten is zeker geen optie.We speelde als enige om 18.00 uur s’avonds dus er is geregeld dat wel full court mochten spelen voor onze laatste thuis wedstrijd.

We begonnen met: Luke, Maurits, Bauke, Pieter en Arwin.
We probeerde hard te spelen en veel op onze transisions te letten, we moesten in het begin ff inkomen maar al gauw waren we op dreef, iedereen kwam wel aan scoren toe. Vooral Arwin was lekker bezig en maakte totaal 8 punten in het eerste kwart.
We wonnen dit kwart met: 33-13

2e kwart moesten we nog meer aandacht geven aan de press, we moesten de ball handler meer onder controle zien te krijgen en het moeilijk voor hem maken. We deden ons best en met resultaat, er kwamen meer turnovers bij de tegenpartij en wij konden makkelijke scores maken. Gideon deed deze wedstrijd ook met ons mee vanwege 3 spelers die niet mee konden doen. En speelde goed mee en maakte punten in dit kwart
In rust stond het 58-21.

We gingen niet naar de kleedkamer en konden daardoor meer focussen op het volgende kwart. We gingen meer letten op een aanvallende transition, inside plays en goede keuzes maken. Pieter maakte in dit kwart 10 punten.
We eindige dit kwart met: 80-33

We wisten wel zeker dat de winst binnen was maar het doel was nu eigenlijk om de honderd te halen. We zakten een beetje in omdat de energie eruit bleekt te gaan we deden ons best om hard te verdedigen en makkelijke scores te maken, Maurits kreeg 5 fout en maar soms slordige kleine foutjes. Nog 20 seconden te spelen en we hadden nog 97 punten dus er moest een 3punter gescoord worden dus de bal werd gepasst naar luke die goed zn 3tjes kan schieten maar kon helaas niet tot een schot komen, dus passte luke door naar Arwin die erg goed speelde deze wedstrijd om een 3tje erin te knallen. Maar helaas kwam Arwin ook niet tot een schot en kreeg Pieter de bal op de driepunterslijn helemaal open, dus hij deed wat van hem werd verwacht en schoot de driepunter….. iedereen hield zn adem in en Pieter raakte het schot!! Er waren nog 5 seconden over dus speelde we het rustig uit. Met dank aan Pieter was de prachtige eindstand: 100-50

11 april spelen we onze laatste wedstrijd tegen een gelijkswaardige Den Helder Kings om 15.00 uur, een mooie wedstrijd om naar te kijken BE THERE!