Archieffoto (Geert Bekker): Iris Govers goed voor 9 punten.

Sportiff Company Grasshoppers heeft afgelopen dinsdagavond de kwartfinale bereikt door in Landsmeer de bekerwedstrijd tegen Loon Lions 2 te winnen. Halverwege de eerste periode werd de opgelopen achterstand omgezet in een 14-15 voorsprong. Na 10 minuten was er een tussenstand van 18-22. Via een ruststand van 26-33 kon de ploeg van Axel Gouw de voorsprong in de 2e helft verder vergroten. Na het derde kwart stond er na een tussensprint 43-63 op het scorebord. Met een maximale voorsprong van 59-89 waren de laatste scores voor de thuisploeg. Eindstand 63-89.

Topscores: Karin Kuijt 18, Noor Driessen 18, Ilse Kuijt 13, Lotte van Kruistum 11, Iris Govers 9, Rosalie Aandewiel 8, Deborah Vos 7, Alissa vd Plas 3, Marieke van Schie 2, Tamlyn de Groot (10 reb), Liselot Kulk.

Op 20 en 21 december aanstaande zal in Den Helder de Final Four worden gespeeld. Halverwege de competitie de strijd om het “winterkampioenschap”.
De Final Four in sporthal Sportlaan begint vrijdag 20 december om 19.00 uur met de wedstrijd 4Consult/Binnenland – Loon Lions. Daarna is het om 21.00 uur de beurt aan Dozy BV Den Helder en Sportiff Company Grasshoppers. De finale is zaterdag 21 december om 19.00 uur.