STOL-Grasshoppers Dames 1 leed zaterdagavond een fors verlies in de uitwedstrijd tegen het CTO. De ploeg van Burhan Alibegovic die zich vorige week al plaatste voor de Play offs begon nogal stroef aan de wedstrijd en komt na 4 minuten pas tot scoren (6-1). Vervolgens komt STOL wat beter in de wedstrijd en gaat het scoreverloop in deze periode verder gelijk op (17-12).
De 2e periode is duidelijk voor het CTO en na een 8-0 run (25-12) mogen de Amsterdammers zelfs uitlopen naar een verschil van 18 punten (39-21). Ook na de rust kon Grasshoppers zich niet meer uit de malaise onttrekken en blijven de punten derhalve terecht in Amsterdam. (Eindstand 72-43).

Lichtpuntje was het optreden van junior Janine Guyt die met 15 punten topscoorder werd.

Periodestanden: 17-12; 22-9; 18-17; 15-5.
Punten: Janine Guyt 15, Rianne Philippo 14.
Rebounds: Eline Kraayenoord 9.

STOL-Grasshoppers speelt nog 1 uit wedstrijd voordat de Play offs aanvangen. Op woensdag 28 maart om 20.30uur is Lekdetec.nl uit Bemmel de tegenstander.