Dit weekend hadden we een onze eerste play off wedstrijd tegen Binnenland in Barendrecht. Als een echt team vertrokken we allemaal individueel naar Barendrecht. We kwamen netjes op tijd aan.

1e helft:
De startende 5 begonnen heel fel en bouwde hier mee een fikse voorsprong op. Binnenland was ook zeker niet slecht maar wij overtroffen ze met veel schoten die goed vielen en een paar goede drives naar het bord. De verdediging was echter soms iets minder waardoor we een paar punten tegen ons kregen. We hielden dit jammer genoeg niet vast in het 2e kwart. Zodra wij een score maakten kregen we gelijk een break van Binnenland om onze oren.
De verdediging werd steeds slapper, de traps werden niet meer goed afgesloten aan de zijlijn, hierdoor werd het moeilijker om goed door te draaien. Met gevolg dat Binnenland af en toe heel makkelijk aan een score kon komen.

2e helft:
In de rust kregen wij een flinke preek. Het kwam er op neer dat we gewoon moesten vlammen. We gingen gewoon lay-upjes lopen en begonnen het derde kwart met de stand 0-0 om vervolgens te moeten knokken voor de overwinning. De scheidsrechters waren niet erg alert op fouten waardoor er hard gespeeld werd en veel gemist. Dit zorgden voor vele irritaties bij beide teams.
Het laatste kwart leek er weer wat op te lijken, we scoorden veel meer dan Binnenland en we waren fel in de verdediging.
We hebben uiteindelijk gewonnen met 45-79