Teletekst is er altijd snel bij.
De vierde overwinning (54-67) op rij in 2017 betekende in de uitwedstrijd tegen Renes/Binnenland dat Dames 1 de halve finale van het bekertoernooi heeft behaald.

Solar-systemen Grasshoppers heeft dinsdagavond een prima teamprestatie geleverd door in Barendrecht de kwartfinale bekerwedstrijd tegen Binnenland te winnen. Bij de rust was er nog een kleine achterstand (36-34). In de tweede helft liet Grasshoppers nog maar 18 punten toe en via 47-47 kon de ploeg van Rick Driessen de wedstrijd in de vierde periode naar zich toe trekken. Eindstand 54-67.

Topscores: Fleur Kuijt 22, Ilse Kuijt 15, Ingrid vd Plas 9 (+13 reb.), Sonja Kuijt 7, Noor Driessen 6, Evelien Messemaker 5, Irene Sanchez Gomez 3, Iris Govers 1, Mia Hordijk, Carola Menken.