Vrijdagavond om 21.00 uur duurde het even voor de zaal met publiek werd gevuld, maar uiteindelijk zagen die een geconcentreerd spelend DS2 de overwinning pakken op de nr. 4 van de Promotiedivisie. Afgezien van een mindere 2 periode, liep The Jugglers steeds achter de feiten aan en kwam STOL-Grasshoppers steeds goed onder de druk uit en onder aanvoering van de jonkies Sonja (double-double) en Birgitte werd in de 4 periode de overwinning veilig gesteld: 64-57.

Niet eerder dit seizoen ging DS2 zo lekker van start. Na de eerste periode stond er een 23-16 op het scorebord. Er zijn wedstrijden geweest waar voor zo’n aantal punten toch wel 2 perioden nodig waren. Hoewel de uitwedstrijd tegen Jugglers ging met 17-11 voorsprong na 10 minuten ook niet slecht. Maar dat liep in de laatste paar minuten van de wedstrijd toen finaal slecht af. Reden om nu goed door te gaan. Dat leek niet te lukken want de tweede periode was na één gescoorde vrije worp in de eerste minuut dramatisch begonnen. De aanvallen liepen goed tot aan het scoren, en zoals coach Ria dat uitdrukte, was dat toch een essentieel onderdeel van het spelletje. Jugglers kwam in de zesde minuut eerst langszij en nam vervolgens een voorsprong: 24-26. Daarop werd het netje toch nog gevonden en met een 30-28 voorsprong brak de rust aan.

In de derde periode ging de strijd gelijk op waar STOL-Grasshoppers ook de driepunter weer van stal haalde. Dit kwart werd met 1 punt gewonnen en met een tussenstand van 47-44 moest de beslissing vallen in het laatste kwart, alles was nog mogelijk. Na drie punten voor DS2 kwam Jugglers akelig dichtbij in de 3e minuut (50-49). Scores van Birgitte en een driepunter van Sonja gaven weer lucht (57-51) na 6 minuten. Jugglers gaf de strijd niet op en verkleinde de achterstand tot 58-55. Birgitte scoorde 4 punten op rij en daarmee de marge op zeven. Daarmee was de wedstrijd wel gespeeld en de laatste schermutselingen leidden tot een eindstand van 64-57.

Scores: Andrea 0, Kariene 0, Anne-Marie 8, Ilse 1, Miranda 6, Marloes 5, Sonja 17, Wendy 3, Birgitte 24, Janet 0.