Na de winst voor de competitie op US op vrijdag, komt zaterdag 26 januari CTO Amsterdam Vrouwenbasketball op bezoek bij De Wit-Grasshoppers 2, waar gestreden zal worden om een plek in de halve finale van de beker.

De Wit-Grasshoppers 2 speelden twee bekerwedstrijden tot nu toe. In de 1e ronde werd Cangeroes met 34-57 verslagen en in de 2e ronde moest ook VBC Akrides het afleggen tegen de dames uit Katwijk (54-68). Op dit moment staat de ploeg achste in de Promotiedivisie.

De talenten uit Amsterdam speelden tot nu toe pas één bekerwedstrijd, maar dit was wel een bijzondere. Met een uitslag van 30-123 werd tegen The Black Eagles de grootste overwinning in de CTO historie behaald.
Ondanks dat de competitiewedstrijd tegen Binnenland Rotterdam vorige week werd verloren, laten de CTO’ers wel een mooie reeks wedstrijden zien. Vanaf 17 november werden er zes wedstrijden gewonnen, waaronder de Final Four, en twee wedstrijden verloren (beide tegen Binnenland).

DS2 liet vorig jaar zien een ware ‘cupfighter’ te kunnen zijn door ver te komen in het bekertoernooi (halve finale). De wedstrijd begint zaterdag om 18.00 uur in Sporthal Cleijn Duin.