Merel nog altijd geblesseerd en Laura zonder trainingsarbeid vanwege last aan de knieën. Maar altijd nog voldoende kwaliteit in het veld en op de bank. De start van DS3 was dramatisch en Baros schoot alles toen raak. Zo stond er na 3 minuten 4-10 op het bord (met oponthoud vanwege het niet werken van de schotklok op veld 2, Peter v.d. Zwart bij MU14 op veld 1 wist uiteindelijk raad. Speltype 2 kiezen en dan nog even de stroom eraf. Je moet het maar weten.)

In de tweede periode werd de tegenstander iets beter onder druk gezet en de kansen in ieder geval beter benut dan in de 1e tien minuten. Baros kwam 5 minuten niet aan scoren toe, zodat na 8 minuten 29-20 op het bord stond. Verslapping leidde er toe dat Baros nog 4 punten aan het totaal kon toevoegen en DS3 niets. Ruststand 29-24.

Na rust ging het nog even gelijk op (6-6) maar al snel was de pijp leeg bij Baros. Na 3 kwarten stond er 56-32 op het bord. Dat was natuurlijk weer acceptabel. Het vierde kwart was een kopie van de derde. DS3 gaf Baros geen lucht en aanvallend werden de kansen redelijk afgemaakt. Tussenstand periode 23-8. Eindstand 79-41.

Scores: Laura v. H. 4, Dianne 7, Laura v. D. 11, Manon 4, Andrea 9, Maria 0, Wendy 5, Anita 20, Kariene 12, Janet 7.

Reactie van coach Ab: “Er werd slecht uitgeboxed en te veel speelsters bleven onder hun niveau. Gelukkig ging het in de tweede helft beter.”

Rest nu nog 1 wedstrijd a.s. zaterdag uit tegen Zoebas om 18.30 uur in sporthal Noordhove.